QWEWQW

Share:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το κεντρο μας παρεχει τισ ακολουθεσ υπηρεσιεσ:

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Παρέχουμε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο ετοιμο να προσφέρει στους μικρούς μας φίλους τα κατάλληλα ερεθίσματα για να μάθει, να αυτονομηθεί, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να γίνει χαρούμενος.

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Ελάτε να γνωρίζεται μια άλλη μορφή της λογοθεραπείας, γεμάτη παιχνίδι , χαρά και μάθηση ξεχνώντας τα τετράδια και το διάβασμα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Ειναι δωρεαν γιατι όλοι πιστεύουμε οτι ειναι καλο να ξέρουμε. Είμαστε παντα δίπλα στον γονέα για να τον ενημερώσουμε με ειλικρίνεια και να αξιολογήσουμε το παιδί και το οικογενειακό περιβάλλον ώστε να προτείνουμε το κατάλληλο προγραμμά για την καθε στιγμή.

ΠΟΛΥΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

ΠΟΛΥΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ
Μια αίθουσα γεμάτη μυστήριο για τους μικρούς μας φίλους. Την λατρεύουν ακομα και αν δυσκολεύονται με την επεξεργασία των αισθήσεων τους. Σε αυτήν μπορούν να μάθουν και να αναπτύξουν δεξιοτητες και οι πολυ μικροί μας φίλοι.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
Ετσι όπως εμείς ξέρουμε. Με γνώμωνα να μάθει το παιδί και να παραμείνει μονο του στο τελος στο σχολικό πλαίσιο. Όχι αντικατάσταση του δασκάλου, όχι μόνιμη παραμονή .

ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Προσφέρουμε σε ειδικές περιπτώσεις γιατι το θεραπευτικό περιβάλλον δεν μπορει να μεταφερθεί εξολοκλήρου στο σπιτι. Παντα με σεβασμό στο παιδί και τις ανάγκες του

Ειδικό παιδαγωγικό

Ειδικό παιδαγωγικό
Είμαστε εκπαιδευμένοι για την αξιολογηση και παρέμβαση σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ώστε να τους δώσουμε τα εφόδια για μια πιο χαρούμενη σχολική χρονια